Over ons

Over ons

De tandartspraktijk is in 1992 gevestigd door tandarts P.Q. Brackman. Tandarts Brackman is in 1985 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit en heeft zich gespecialiseerd in de orale implantologie. Hij is lid van diverse tandheelkundig wetenschappelijke verenigingen. Tandarts K. Keijman is in 2012 afgestudeerd aan het ACTA Amsterdam en is sinds 2014 werkzaam bij Mondzorg Rietkampen.
Beide tandartsen zijn ingeschreven bij het KRT(kwaliteitsregister tandartsen) en lid van de K.N.M.T.(Koninklijke Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde).

Ook zijn er een mondzorgkundige, een paro-prventieassistente en een klinisch tandprotheticus werkzaam.

De praktijk heeft 3 moderne behandelkamers en een professionele uitstraling. Door de centrale ligging in Nederland en zijn goede bereikbaarheid met voldoende gratis parkeergelegenheid met blauwe parkeerschijf in de aangegeven zone, is de praktijk ideaal gelegen.

De tandartspraktijk is aangesloten bij de klachtenregeling van het K.N.M.T.; deze kan een bemiddelende rol spelen of overgaan tot formele behandeling van uw klacht, resulterend in een uitspraak.

U kunt in de praktijk terecht voor de algemene tandheelkunde (zoals controles en vullingen) maar ook voor implantologie, (uitgebreid) kroon-en brugwerk, prothetische tandheelkunde, cosmetische tandheelkunde, preventie en behandeling van tandvlees problemen.

Voor pijnklachten en andere tandheelkundige problemen is de praktijk aangesloten bij de Tandartsen Spoeddienst Ede.